TBB 34. Olağan Genel Kurulu 13-14 Mayıs Tarihlerinde Gerçekleştirildi.
Tarih: 16.05.2017 | Okunma Sayısı: 2804

Türkiye Barolar Birliği 34. Olağan Genel Kurulu 13-14 Mayıs 2017 tarihlerinde yapıldı.

TBB 34. Olağan Genel Kurulu' nda Baromuzu Baro Başkanımız Av. Ekrem Dönmez, Yönetim Kurulu üyemiz Av. Mustafa Sıraç, TBB delegelerimiz Av. Turhan Hırfanoğlu, Av. M. Vehbi Debooğlu, Av. Hikmet Sağlar, Av. Ayhan Çalış, Av. Hatay Tut temsil etti.

Genel Kurulda yapılan oylama sonucu Türkiye Barolar Birliği Başkanlığına Prof. Dr. Av. Metin Feyzioğlu yeniden seçildi. Yönetim Kurulu Üyeliğine Av. Sabri Erdal Güngör, Av. Ünsal Toker, Av. Sabiha Tekin, Av. Hüseyin Özbek, Av. Filiz Saraç, Av. Ahmet Şakir Uzun, Av. Gültekin Uzunalioğlu, Av. Ali Elibol, Av. Eyüp Sabri Çepik, Av. Ekrem Demiröz; Disiplin kuruluna Av. Uğur Uzer, Av. Süleyman Sefa Bilgiç , Av. İrfan Koçana, Av. Mustafa Çinkılıç, Av. Dilek Zeybekoğlu, Av. Ruhi Bacanlı, Av. Dilaver Erdoğan, Denetleme Kuruluna: Av. Ufuk Özkap, Av. İbrahim Halil Kartal, Av. Ümit Yüksel seçildi.

Türkiye Barolar Birliği Başkanlığı, yönetim kurulu üyeliği, disiplin kurulu üyeliği ve denetleme kurulu üyeliği görevlerinde bulunacak meslektaşlarımıza yeni dönemde başarılar diliyoruz.

20.09.2024