Kırıkhan Baro Odamıza Teşekkür Ziyareti
Tarih: 25.10.2016 | Okunma Sayısı: 2796
Baro Başkanımız Av. Ekrem Dönmez ve Yönetim Kurulu üyelerimiz Kırıkhan Baro odamızı 25.10.2016 tarihinde ziyaret etti. Kırıkhan' daki meslektaşlarımız ziyarete yoğun ilgi gösterip ziyaretten memnuniyetlerini dile getirdiler.Baro Başkanımız Av. Ekrem Dönmez ve Yönetim Kurulu üyelerimize ziyaret için teşekkür ettiler. Baro Başkanımız Av. Ekrem Dönmez ve Yönetim Kurulu üyelerimiz de Genel Kurulda tam destek veren meslektaşlarımıza teşekkür etti. Kırıkhan Baro odamıza teşekkür ziyareti için giden Baro Başkanımız Av. Ekrem Dönmez ve Yönetim Kurulu üyelerimiz daha sonra Kırıkhan Cumhuriyet Başsavcısı Sayın Gökhan Kapağan' ı ve Kırıkhan Adalet Komisyonu Başkanı Sayın Murat Kalkan' ı makamında ziyaret edip karşılıklı görüş alışverişinde bulundular.