İSKENDERUN BARO ODAMIZA ZİYARET
Tarih: 8.11.2018 | Okunma Sayısı: 2429

İSKENDERUN BARO ODAMIZA ZİYARET

İskenderun Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Çelikkol ve İskenderun Adalet Komisyonu Başkanı Salih Doğan İskenderun Baro Odamızı ziyaret ederek geçtiğimiz günlerde yapılan Hatay Barosu Olağan Genel Kurulunda Başkan Yardımcılığına Seçilen Baro Başkan Yardımcımız Av. Sevinç Çakıcı, Yönetim kurulu üyelerimiz Av. Mehmet Bilgili ve Av. Hüseyin Derin'e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
İskenderun'daki yöneticilerimizle bir süre sohbet eden İskenderun Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Çelikkol ve İskenderun Adalet Komisyonu Başkanı Salih Doğan Başkan Yardımcımız Av. Sevinç Çakıcı ve Yöneitm Kurulu üyelerimize yeni dönemde başarı dileklerinde bulundu.
Başkan Yardımcımız Av. Sevinç Çakıcı, Yönetim Kurulu üyelerimiz Av. Hüseyin Derin ve Av. Mehmet Bilgili konuklarımıza nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

19.09.2024