Hatay Barosu Futbol Takımı Hatay’a Döndü
Tarih: 1.11.2017 | Okunma Sayısı: 3786

HATAY BAROSU FUTBOL TAKIMI HATAY’A DÖNDÜ

Türkiye Barolar Birliği'nin Antalya Barosu'nun ev sahipliğinde düzenlenen Avukat Spor Oyunları Atatürk Kupası Turnuvasına katılan Hatay Barosu Futbol Takımı; 5 karşılaşmada 3 galibiyet, 2 beraberlik alarak başarılı bir grafikle Hatay’a döndü.

20-29 Ekim 2017 tarihleri arasında Antalya’da düzenlenen ve farklı spor dallarından toplam 1200 sporcunun yarıştığı turnuvaya katılan Hatay Barosu Futbol Takımımız klasman grubuna kalamasa da, turnuvada oynadığı 5 karşılaşmada yenilgi yüzü görmeyerek dikkatleri üzerine çekti.

Hatay Barosu Futbol Takımı oyuncusu takımı Ömer Faruk Kılınç, turnuva da en çok gol atan oyuncu sıfatıyla turnuvanın gol kralı kupasını kazandı.

Hatay Barosu Futbol Takımı 14 oyuncu ve teknik direktörsüz olarak katıldığı turnuvada şu oyunculardan oluştu: Av. Murat Gökalp Yılmaz, Av. Ali Yüzgeç, Av. Osman Taşçı, Av. Özgür Baltacı, Av. Muhammed Bulutgöçer, Av. Tevfik Karakoç, Av. Fatih Şahin, Av. Mehmet Nurullah Trabzon, Av. Selçuk Polat, Niğde Barosundan Av. Ferhat Bakırali, Stajyer Av. İdris Adıgüzel, Hâkim-Savcı adayı Abdullah Kıvanç Yıldırım, hakim-Savcı adayı Ömer Faruk Kılınç ve Adliye personeli Mertcan Cerrah.

Hatay Barosu Futbol Takımımız turnuvada kendilerini yalnız bırakmadığı için Baro Başkanımız Av. Ekrem Dönmez’ e ve destekleri için Yönetim Kurulumuza teşekkür etti.

Takım oyuncuları Av. Mehmet Nurullah Trabzon, Av. Muhammed Bulugöçer ve Hâkim-Savcı Adayı Ömer Faruk Kılınç, turnuvaya katılım sebebiyle Hatay Barosu Futbol takımına verilen katılım plaketini turnuva dönüşü Hatay Barosu Futbol Takımı adına Hatay Barosu Başkanı Av. Ekrem Dönmez’e takdim etti.

Baro Başkanımız Av. Ekrem Dönmez, turnuvaya katılarak Hatay Barosunu ve Hatay’ı temsil eden Hatay Barosu Futbol Takımına temsiliyetleri sebebiyle teşekkür etti ve başarılarının artarak devamını diledi.

 
 
 

ETKİNLİK TAKVİMİ

20.09.2024
AV. ERHAN NİZAMOĞLU
BARO BAŞKANI

© Web sitesi hizmeti Türkiye Barolar Birliği tarafından verilmektedir.