DUYURU
Tarih: 19.05.2013 | Okunma Sayısı: 2691

İstanbul Barosu Başkanı Av. Ümit Kocasakal  ve Yönetim Kurulu Üyelerinin,  “yargı görevi yapanı etkilemeye teşebbüs” iddiasıyla ve 2-4 yıl hapis cezası istemiyle sanık olarak yargılandıkları Silivri 2. Asliye Ceza Mahkemesinin 2013/148 Esas sayılı davasının  17.Mayıs.2013 günü saat 09.30’da yapılan ilk duruşmasına Baromuzu temsilen Baro Başkanı Av. Sinan Adnan Akgöl katılmıştır.

Bu davada sanıklar müdafii olarak Av. Sinan Adnan Akgöl adına vekaletname ibraz edilmiş olup, ilk duruşma, duruşma salonunun fiziki ihtiyaçları karşılayamaması,  bir kısmı Baro Başkanı olan yüzlerce müdafiinin salona dahi girememesi nedeni ile savunma hakkının kısıtlanmaması, uygun koşullarda yargılama yapılabilmesi bakımından Sayın Mahkemece 12.10.2013 tarihine ertelenmiştir. 

17 Mart 2013 Pazar günü Haliç Kongre Merkezi Haliç Salonunda yapılan Olağanüstü Genel Kurula katılındığı gibi  bu davanın tüm aşamaları da titizlikle takip edilerek, hukuka, savunma mesleğine, İstanbul Barosu başkan ve yönetim kurulu üyeleri meslektaşlarımıza katkı ve destek sağlanmaya devam edilecektir.  Davanın aşamaları konusunda ayrıca bilgi verilecektir.

 

                                                     Hatay Barosu Yönetim Kurulu Adına

                                                     Av. Sinan Adnan Akgöl-Baro Başkanı  

ETKİNLİK TAKVİMİ

19.09.2024
AV. ERHAN NİZAMOĞLU
BARO BAŞKANI

© Web sitesi hizmeti Türkiye Barolar Birliği tarafından verilmektedir.