BAŞKANIMIZ AV. EKREM DÖNMEZ BAROMUZUN KOMİSYON BAŞKANLARI İLE BİR ARAYA GELDİ.
Tarih: 13.03.2019 | Okunma Sayısı: 2085

BAŞKANIMIZ AV. EKREM DÖNMEZ BAROMUZUN KOMİSYON BAŞKANLARI İLE BİR ARAYA GELDİ.

Baro Başkanımız Av. Ekrem Dönmez 13.03.2019 tarihinde Komisyon Başkanlarımızla yapılacak faaliyetlerle ilgili Hatay Adliyesinde istişare toplantısı yaptı. 
Başkanımız Dönmez Hatay Barosu’ nun tarihinde ilk defa komisyon başkanlarının bir araya geldiğini bundan sonra da belirli aralıklarla toplantı yapılacağını dile getirdi.
Toplantıya Avukat Hakları Merkezi Başkanı Av. Bedia Öztürk, Kadın Hakları Komisyonu Başkanı Av. Melahat Kahramaoğulları, Çevre Komisyonu Başkanı Av. Ümit Seyfettinoğlu, Çocuk Hakları Komisyonu Başkanı, Av. İhsan Yılmazlar, Hukukta Alternatif Çözüm Yolları ve Arabuluculuk Komisyonu Başkanı Av. Selma Keskin, Bilişim ve Yayın Komisyonu Başkanı Av. Mehmet Soytürk, Hayvan Hakları Komisyonu Başkanı Av. Sinem Deniz, Tüketici Hakları Komisyonu Başkanı Av. Ebru Yıldırım Genco, İnsan Hakları ve Cezaevi Komisyonu Başkanı Av. Ziya Çağatay Cebeci, Spor Komisyonu Başkanı Av. Uğur Kuş, Genç Avukatlar Komisyonu Başkanı Av. Erdem Harmaoğlu katıldı. 
Başkanımız Dönmez Baromuzun bünyesinde faaliyet gösteren komisyonların aktif bir şekilde çalışmaları yürütmesi konusunda her türlü desteği vereceğini ifade etti ve Komisyon başkanlarına verdikleri emek için teşekkür etti.

ETKİNLİK TAKVİMİ

19.09.2024
AV. ERHAN NİZAMOĞLU
BARO BAŞKANI

© Web sitesi hizmeti Türkiye Barolar Birliği tarafından verilmektedir.