BAROMUZDAN HATAY VALİSİ SAYIN ERDAL ATA'YA ZİYARET
Tarih: 24.10.2018 | Okunma Sayısı: 840
Baro Başkanımız Av. Ekrem Dönmez, Önceki Dönem Baro Başkanımız Av. M. Nabi İnal, Baro Başkan Yardımcımız Av. Sevinç Çakıcı, Genel Sekreterimiz Av. Asena Aslan Şener, Saymanımız Av. Mehmet Ezer Yönetim Kurulu üyelerimiz; Av. Hüseyin Derin, Av. Mustafa Sıraç, Av. Yusuf Albayrak, Av. Mehmet Bilgili, Av. Şükran Güzel Disiplin Kurulu üyelerimiz; Av. Cuma Yurtal, Av. Aslıhan Tütar İnce ve Türkiye Barolar Birliği Delegemiz Av. Hikmet Sağlar’ dan oluşan heyet Hatay Valisi Sayın Erdal Ata’ ya ziyarette bulundu.
Hatay Baro Başkanımız Av. Ekrem Dönmez kabulünden dolayı Vali Ata’ya teşekkür etti. Baro üyelerini Vali Ata’ya tanıtan Dönmez, Hatay Barosu’nun faaliyetleri hakkında bilgi verdi.
Vali Ata, Baro Başkanımız Av. Ekrem Dönmez ve üyeler ile bir süre sohbet etti. Hukuk sisteminin sağlıklı işlemesinin demokrasiler için vazgeçilmez bir unsur olduğunu ifade eden Vali Ata, “Nazik ziyaretlerinden dolayı Baro Başkanımız ve üyelerimize teşekkür etti. Başarılı çalışmalarının devamını diledi. İlimizdeki tüm kamu kurum ve kuruluşlarla uyum içinde çalışmalarını yürüten Hatay Barosu’nun bundan sonra da çalışmalarını aynı uyum içerisinde sürdüreceğinden şüphem yok.’’ dedi.
24 Ekim 2018 Çarşamba günü saat 14.00’de Valilik makamında gerçekleşen ziyarette Vali Ata; geçtiğimiz hafta yapılan seçimle Baro üyelerinin desteğini alarak göreve yeniden seçilen Baro Başkanımız Av. Ekrem Dönmez’i ve Kurullara seçilen üyelerimizi tebrik ederek, görevlerinde başarılar diledi.

ETKİNLİK TAKVİMİ

19.09.2024
AV. ERHAN NİZAMOĞLU
BARO BAŞKANI

© Web sitesi hizmeti Türkiye Barolar Birliği tarafından verilmektedir.