BARO BAŞKANIMIZ AV. EKREM DÖNMEZ VE HATAY BAROSU ÇOCUK HAKLARI KOMİSYONU BAŞKANI AV. İHSAN YILMAZLAR HATAY ÇOCUK VE GENÇLİK CEZA İNFAZ KURUMU MÜDÜRÜ İSMET ÇELİK’İ 14.05.2019 SALI GÜNÜ ZİYARET ETTİ
Tarih: 15.05.2019 | Okunma Sayısı: 1125

Baro Başkanımız Av. Ekrem Dönmez ve Hatay Barosu Çocuk Hakları Komisyonu Başkanı Av. İhsan Yılmazlar Hatay Çocuk ve Gençlik Ceza İnfaz Kurumu Müdürü İsmet Çelik’i 14.05.2019 Salı günü ziyaret etti.

Ziyarette Hatay Çocuk ve Gençlik Ceza İnfaz Kurumu Müdürü İsmet Çelik, Başkanımız Av. Ekrem Dönmez'e Hatay Barosunun kuruma olan destekleri ve Çocuk Hakları Komisyonunun kurumda kalan çocuklara yönelik çalışmaları için; kurumda kalan çocukların el emekleriyle hazırladıkları Hatay Barosu amblemli teşekkür plaketi sundu. Başkanımız Av. Ekrem Dönmez ve Hatay Barosu Çocuk Hakları Komisyonu Başkanı Av. İhsan Yılmazlar kurumu gezerek başta kurum müdürü İsmet Çelik olmak üzere tüm personele çalışmalarından dolayı teşekkür etti.

19.09.2024