5 NİSAN AVUKATLAR HAFTASI ETKİNLİKLERİ NEDENİYLE 05.04.2019 ANTAKYA ANEMON OTELDE PLAKET TÖRENİ DÜZENLENDİ.
Tarih: 5.04.2019 | Okunma Sayısı: 2620
5 Nisan Avukatlar Haftası etkinlikleri nedeniyle 05.04.2019 Cuma günü Antakya Anemon otelde plaket töreni düzenlendi. Törende Av. Edibe Canbolant, Av. Bedia Karadaban, Av. Şekip Beyaztunç, Av. Yahya Kemal Düzen, Av. Mehmet Soytürk, Av. Ergun Semercioğlu, Av. Halil Güngör, Av. Süleyman Tenekecioğlu, Av. Alev Safa yapar, Av. Necdet Sahillioğlu, Av. Serhat Kuseyri, Av. Halef Tiftikçi, Av. Adnan Baktıaya ve Av. Aydın Asiırmak meslekte 30. Yıl plaketini aldı. Plaket Törenine Hatay Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Ataman, Hatay Adli Yargı İlk Derece Mahkemesi Adalet Komisyonu Başkanı Ahmet Turan Oral,Hatay İdare Mahkemesi Başkanı Songül Meydan Özdoğan, Hatay 1. Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Okan Demirci, Hatay 4. Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Yaşar Aydın Avukat meslektaşlarımız ve aileleri katıldı.