29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI
Tarih: 30.10.2018 | Okunma Sayısı: 946
Baro Başkanımız Av. Ekrem Dönmez 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Kutlamaları kapsamında yapılan Atatürk Anıtına Çelenk Sunma Töreni ve Şehitlik ziyaretine katıldı. Hatay Valiliği tarafından 28 Ekim 2018 Pazar günü saat 13.00’de Antakya Cumhuriyet Alanı’nda düzenlenen törene Hatay Valisi Sayın Erdal Ata, Hatay Milletvekili Mehmet Güzelmansur ve İsmet Tokdemir, 2’nci Hudut Alay Komutanı Piyade Albay Ahmet Gürbüz, HBB Başkanı Doç.Dr. Lütfü Savaş, Hatay Cumhuriyet Başsavcı Ahmet Ataman, Hatay MKÜ Rektörü Prof.Dr. Hasan Kaya, Vali Yardımcıları Nursal Çakıroğlu, Bilal Ölmez, Erol Özkan, Aydın Tetikoğlu, Mahmut Hersanlıoğlu, Meral Batı Demirbaş, Antakya Kaymakamı Orhan Mardinli, İl Jandarma Komutanı Alb. Uğur Ertekin, İl Emniyet Müdürü Kamil Karabörk, kurum müdürleri, askeri erkan, şehit ve gazi dernek başkanları ile dernek üyeleri ve çok sayıda vatandaşımız katıldı. program Cumhuriyet Alanı’ndaki çelenk sunma töreninin ardından saat 13.30’da Antakya Şehitliği ziyaret edildi. Program 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları ile devam etti.