Tarih: 3.07.2018 | Okunma Sayısı: 1099

27. DÖNEM TBMM' DE HATAY' I TEMSİL EDECEK CUMHURİYET HALK PARTİSİ MİLLETVEKİLLERİ BAROMUZU ZİYARET ETTİ.

Ziyarette; Hatay Milletvekilleri Mehmet Güzelmansur, Suzan Şahin, Serkan Topal ve İsmet Tokdemir, CHP Hatay İl Başkanı Av. Halil İbrahim Özgün, Hatay Kadın Kolları İl Başkanı Av. Filiz Haksöz; Hatay Barosu ile sürekli istişare halinde olacaklarını, yargı başta olmak üzere toplumun çözüm bekleyen tüm sorunlarına müdahil olacaklarını, aktif şekilde izleyeceklerini belirttiler.
Ziyaret sebebiyle Milletvekillerine teşekkür eden Baro Başkanımız Av. Ekrem Dönmez; seçim döneminin ardından Baro Başkanlığına yapılan ziyareti anlamlı ve önemli bulduğunu belirterek, milletvekillerimizin ilk ziyaret olarak Hatay Barosu Başkanlığını tercih etmelerinin, milletvekillerimizin bundan sonra izleyecekleri yolun da işaretlerini taşıdığını, milletvekillerimizden avukatların ve yargının sorunlarını unutmadan çalışma yapmalarını beklediklerini ifade etti. Ziyarette bulunan milletvekillerine yeni yasama döneminde başarı diledi.